1 op 1 Coach traject

voor als jij weer wilt kunnen genieten van de kick die je krijgt als je werkt aan je doelen en dromen, maar dan nu op een gezonde manier.

Herken jij dit?

Je kickte altijd op de rush van je business en de doelen die je jezelf stelde, het voelde enorm goed als alles lukte en anderen daar versteld van konden staan, het gaf je een goed gevoel terwijl het voor jouw gevoel niet eens heel veel moeite koste. Maar het harde werken waar je altijd zo passievol van kon genieten begint je steeds meer energie te kosten en je moet steeds harder je best doen die kick weer te voelen.

Je vraagt je steeds vaker af, is dit het nou? Terwijl je daar een aantal jaar geleden nooit bij stil stond. Daar waar je weken achter elkaar kon knallen merk je dat je nu elke keer een energiedip hebt.

Jouw omgeving zegt, ‘logisch toch?’ je werkt altijd veel te hard, maar dat is helemaal niet wat jij erg vindt, daar ga je juist altijd zo goed op!

Je weet dat als je doorgaat zoals je nu doet zonder de sprankel die je had, het je teveel energie kost en dit je uiteindelijk gaat opbreken, mentaal en fysiek.

Je weet bewust ook dondersgoed dat dit niet is wat je wil en dat je het echt wilt veranderen, businesswise lukt dat je ook altijd, waarom nu dan niet?

Je weet dat ondanks alle goede bedoelingen van anderen, dat als je het echt anders wilt gaan doen jij de enige bent die deze verandering in kan zetten, niemand anders.

Je wilt het ook zo graag, weer vol passie werken aan jouw doelen en strategische plannen om jouw dromen waar te maken, maar hoe krijg je dat gevoel weer terug? Hoe zorg je weer voor de juiste energie?

Weet je, jij bent iemand die makkelijk iets neerzet waar jij in gelooft omdat jij droomt van datgene wat jij zo graag wilt, het beeld heel scherp voor ogen hebt en niets of niemand je ervan zal weerhouden dat doel te bereiken. Je neemt hierin altijd de verantwoordelijkheid en aan zelfleiderschap geen gebrek. Je geeft altijd je energie met liefde en bevlogenheid aan anderen en jouw business en vind dat nooit een enkele moeite. Maar wordt het niet eens tijd deze energie ook in jezelf te gaan steken, dat je weer in de flow komt waardoor je weer passievol met een sprankel jouw dromen na kunt jagen? Op jouw voorwaarden?

Ja dat wil ik, dat is wat ik echt graag wil, maar hoe dan!!! Hoor ik je zeggen. “Businesswise weet ik altijd precies wat ik moet doen om mijn doelen te halen, maar nu even niet, vertel me nu maar gewoon wat ik moet doen, dan ga ik dat implementeren, ermee aan de slag en gaat het goedkomen!”.

Voel je deze tot in je tenen? Hoe zou het dan voor je zijn als;

Jij met consequente acties kan werken naar jouw doel om weer met meer energie datgene wat je zo graag doet te doen?

Jij zonder hele grote aanpassingen weer de kick kan voelen van hetgeen je het allerliefste doet?

Je weer ‘hard’ kan werken, op de juiste manier met een gezondere leefstijl zonder dat je mentale of fysieke klachten krijgt.

Je signalen herkent en erkent en weet wat je te doen staat zodat je niet steeds van een sky high energy weer een deep dive moet nemen om te herstellen om vervolgens weer sky high te kunnen knallen, maar je in de juiste energie kunt blijven knallen?

Het is mogelijk als jij samen met mij in het 1-op-1 coach traject stapt waarin jij in 14 weken leert je gewoonten te herkennen en te veranderen om zo je patronen te doorbreken. Elke ambitieuze vrouw wil op de meest praktische en slimme manier zakendoen, op een slimme manier jouw kwaliteiten en kennis inzetten, dat is wat ik je ga leren in dit traject. Dat je daar ook als het om je gezondheid en energie gaat op de juiste en slimme manier mee om kan gaan.

Blijvende resultaten daar is een strategie voor nodig en dat weet jij als geen ander. Als je een groot doel wilt behalen en echt iets wilt veranderen daar is, naast een groot verlangen, werk voor nodig. Wij gaan daarom samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij weer met energie in je business staat en zo je doelen en dromen waar kunt maken met dezelfde passie en sprankel als waar je mee startte.

Aan het einde van het traject heb je het volgende minimaal bereikt:

Je snapt waarom je deed wat je deed en daardoor kreeg wat je kreeg, omdat je vanuit een ander level naar jezelf kunt kijken, een diepere laag hebt weten te raken waardoor jij jezelf kunt bijsturen. En ja je zal vast nog wel eens de bijrijder zijn, maar weet wat je valkuilen zijn, herkent ze en pakt het stuur snel weer over.

In plaats van dat jij continu het gevoel hebt dat jouw wereld zich alleen maar in jouw hoofd afspeelt omdat je continu aan staat, ben jij veel beter in staat te voelen en iets te doen met jouw gevoel.

Je bent niet meer dagelijks bezig met wat allemaal moet, maar bent gefocust op wat jij wil, op jouw voorwaarden je leven leven en hiervan ook echt weer kunt gaan genieten.

Je haalt niet alleen business wise maar ook privé weer voldoening uit de dingen die je altijd vol passie deed.

Je maakt keuzes die bij jou passen en die belangrijk voor jou zijn zonder dat knagende gevoel of je er wel goed aan doet…

Zou het niet heerlijk zijn weer in die heerlijke energie te zitten en te genieten van het najagen van jouw doelen en dromen, op een gezonde manier? De investering van dit 1-op-1 coachtraject is € 995,00 excl. BTW ineens, of in 3 termijnen van € 350,00.

Je kunt het ook alleen doen…. Dat doe je al heel lang, en ik snap je, je denkt nog steeds ‘dit zal me toch ook echt wel gaan lukken’. Maar lieve vrouw, je hebt blinde vlekken én een beschermingsmechanisme ontwikkeld die jou beschermt en waar je tot nu toe best goed op ging. Maar je wilt het anders, toch? Ik gun het je dat je niet langer worstelt en geen tijd, energie en geld verliest aan de eeuwige strijd met jezelf.

‘You can’t solve a problem on the same level of thinking that created it’ (Einstein).

Laat mij jouw spiegel zijn, jouw blinde vlekken samen met jou opzoeken, je laten zien dat het soms maar in kleine dingen zit die het verschil kunnen gaan maken en jij je beschermingsmechanismen die heel goed voor jou hebben gewerkt los kunt laten omdat je ze nu echt niet meer nodig hebt.

Wil je eerst nog even contact met me? Je vragen kunnen stellen? Weten wat we precies gaan doen en welke plannen we gaan opstellen en welke resultaten het je nog meer oplevert? I’ve got you girl ;-). Plan dan een vrijblijvend online informatiegesprek van een half uur met me in, waarin ik jou alle details geef die jij nodig hebt jouw keuze te kunnen maken.

Vragen die wellicht bij je oppoppen waarop ik je nu al een antwoord kan geven;

Hoe vaak zien we elkaar tijdens deze 14 weken?

Om de week hebben wij een coach gesprek. Dit kan online of live. Afhankelijk van waar je woont en/of wat jij prettig vindt. We starten de eerste week met een Check gesprek, in totaal plannen we rond de 7 coachgesprekken in deze 14 weken. Heb je tussendoor vragen dan hebben we contact via WhatsApp.

Hoeveel tijd ben ik met dit coachtraject bezig?

Dat ligt helemaal aan jou. We hebben om de week een coachgesprek van 60 minuten. Alleen het eerste gesprek zal wat langer duren. Na elk coachgesprek en ook in de week dat we elkaar niet zien ontvang jij kennisdocumenten van mij en ook opdrachten. Hiermee kan jij aan de slag. Het is de bedoeling dat jij aan jezelf gaat werken, in jezelf investeren om jouw doel te behalen. Het heeft aandacht en tijd nodig om patronen te kunnen doorbreken. Soms ben je met de opdrachten zelf niet heel lang bezig maar vergt het wel gedurende de dag energie van je omdat ik je vraag bewust met een aantal dingen gedurende de dag bezig te zijn die je normaliter onderbewust doet.

Is het traject echt helemaal individueel?

Ja! Ik coach jou individueel, maar daarnaast kan je ook op je eigen tempo werken aan jouw processen. Je zit niet vast aan langdurende afspraken, maar hebt elke keer mij achter de hand om jou te helpen en te steunen, een schop onder je kont te geven als dat nodig is en je weer op de juiste weg zetten als jij afdwaalt. Ik zorg ervoor dat jij precies weet wat je moet doen, met jouw doel voor ogen, maak ik voor jou de juiste strategie zodat jij in actie kan komen en weet wat je ervoor moet doen, net zo overzichtelijk als jouw eigen actieplannen 😉

Waar vinden de gesprekken plaats

In een coachruimte in Emmen, of als jij dit ook prettig vindt ergens in de natuur, we kunnen bijvoorbeeld ook gedurende een aantal coachgesprekken gaan wandelen. Maar dat ligt aan jou en aan de fase waarin we bezig zijn, wat we afspreken tijdens dat uur te gaan doen. Het kan ook zijn dat we samen iets uit gaan werken en dan is wandelen niet handig. En we kunnen altijd online afspreken.

Zijn de coachgesprekken alleen overdag te plannen?

Dat heeft wel mijn voorkeur, vooral omdat we de avond ook nodig hebben weer onze rust te nemen en af te schalen. Maar als het zo uitkomt is het prima het een keer in de avond te plannen, of in het weekend;-).

Geef jij ook medisch advies?

Nee, absoluut niet! Ik ben Brain Balance Coach en geen arts. Wel kijk ik samen met jou naar de Brain Balance pijlers waar ook voeding en supplementen een belangrijk onderdeel van zijn. Daarover geef ik je wel adviezen net als de andere pijlers (beweging, slaap, ontspanning en stress) En natuurlijk breinkennis, daar valt of staat alles mee als jij een verandering teweeg wilt brengen.

Ben je er na al deze informatie te hebben gelezen helemaal zeker van dat ik de juiste persoon ben om jou te coachen? Supertof! Boek dan nu het coach traject en we plannen z.s.m. ons eerste gesprek!

Contact

Parallelweg 36, Emmen
T: 06 – 44193900 E: info@brainbalancebymarijke.nl