Aanbod

Wil jij je brein weer in balans brengen? Ik help je graag op de manier die het beste bij jou past. Daarom heb ik diverse mogelijkheden waarmee je direct of indirect met mij samen kan werken aan jouw brein. Wat past het beste bij jou? Waar heb jij behoefte aan? Ben je iemand die het echt wel alleen kan, maar een duwtje in de rug nodig heeft? Of dacht je zo iemand te zijn en lukt het je toch niet helemaal alleen om ook ECHT het verschil te maken? Of weet je wel zeker dat je de hulp van een expert wel kan gebruiken? Wat je ook kiest, het is aan jou, als je maar wel de beste keuze voor jezelf maakt!

1 op 1 coaching

Jij gaat aan de slag met jouw breinprocessen, maar niet alleen! Ik help je daarbij 1 op 1 door je te voorzien van de juiste kennis over je brein én je op weg te helpen, met behulp van de 7 pijlers, naar de juiste balans in jouw leven.

We gaan samen op zoek naar waar jij tegenaan loopt en wat de oorsprong is van jouw probleem. We pakken het zodanig aan dat jij het voor eens en altijd op kunt lossen.

Brein in Balans programma

Je weet vaak bewust wel dat er iets moet veranderen, maar het lukt steeds niet omdat je nog niet de juiste stappen zet om ook ECHT te kunnen veranderen. Tijdens dit programma van 12 weken neem ik je mee zodat jij niet alleen bewust maar ook onbewust stappen gaat zetten waardoor je (uit)eindelijk je gedrag kunt veranderen en meer geluk en gezondheid in je leven kunt ervaren.

Masterclasses

Ik ben dol op het delen van mijn kennis en expertise en neem je tijdens diverse Masterclasses dan ook graag mee in onderwerpen die van invloed zijn op onze breinprocessen, zoals Stress&Ontspanning, Brainfood, Intermittent Living, Slaap&Bioritme etc.

Gedurende het jaar plan ik diverse Masterclasses zowel on- als offline waar jij aan deel kunt nemen.

Quick start

Nee ik geloof niet in quick wins. En dat het in balans brengen van je brein tijd nodig heeft. Maar als jij iemand bent die al best ver op weg is en nog een klein duwtje in de rug nodig heeft, dan is deze quick start wellicht iets voor jou! Of zullen we het dan gewoon een quick forward noemen;-).

Brain Facts

Graag deel ik in Brain Facts mijn opgedane kennis en nieuwe inzichten vanuit onderzoeken, met jullie. Daarnaast houd ik je op de hoogte van alle nieuwtjes, my favorite must haves betreffende Brain Balance én nieuwe data voor de Masterclasses en het Brein in Balans programma. Dus wil je op de hoogte gehouden worden, meld je dan aan voor de Brain Facts!

Shop

In de shop kun je terecht voor alle producten en diensten die ik zelf aanbied of waar ik enthousiast over ben en je graag van op de hoogte breng waar je deze kunt aanschaffen!

Direct kennismaken?

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek met me in, dan kijken we samen wat het beste bij jou past, de 1 op 1 coaching of het brein in balans programma!