Brein in Balans programma

Ben jij klaar voor actie en wil jij nu eindelijk WEL eens je doel halen?

Doe dan mee aan het Brein in Balans programma waarin jij in 12 weken leert je onderbewuste gedrag te veranderen waardoor jij je bijna als vanzelf gaat ontwikkelen en jij je oude patronen gaat doorbereken en zo ECHT je doel gaat bereiken!

Is dit programma wel iets voor mij?

Alleen als je echt serieus bereid bent je in te zetten tijdens deze 12 weken én aan de slag gaat met alle kennis, tips en to do’s die ik je meegeef. Want ik weet 100% zeker dat als jij dit gaat doen je na 12 weken al echt verschil gaat merken! Want ik weet hoe het soms gaat en hoe je brein je voor de gek kan houden. Je start vol energie en je wilt ECHT veranderen, maar de motivatie ebt weer wat weg, je beland weer in je oude patroon en je baalt nog erger van jezelf omdat je het weer niet hebt volgehouden. Ik leer je tijdens deze 12 weken waarom dat steeds gebeurt, waarom je onbewust toch nog verkeerde keuzes maakt en je brein je voor de gek houdt, ondanks dat je bewust weet dat het anders moet!

Dat je niet meer van jezelf baalt omdat het niet lukt, maar dat je steeds beter op jezelf kunt vertrouwen en weet waar de sleutel tot succes voor jou ligt om je doel te behalen!

Zoek je een cheerleader of een coach?

Disclaimer: zoek je een coach die je aan de hand neemt en vertelt hoe vervelend het allemaal wel niet is? Dan ben ik niet de juiste match voor jou. Ik weet namelijk dat jou dat niet helpt echt je doelen te halen, maar dat je iemand nodig hebt die jou AAN kan zetten, die jou vertelt hoe je je doel kan halen en wat je daarvoor nodig hebt. En dat zijn geen warme dekentjes, heerlijke kussens om op te liggen, geurkaarsjes en de hele dag bomen knuffelen (als je begrijpt wat ik bedoel;-), maar wel dat je in de actiestand komt en weet dat alleen JIJ jouw situatie kan veranderen en daar echt iets voor moet doen! Ik ben dan ook niet voor niets geen cheerleader maar coach geworden! Ik ben er voor je om je te confronteren, eerlijk te zijn tegen je, je jouw niet helpende patronen te leren ontdekken, je een liefdevolle schop onder de …. te geven en je continu uit te dagen zodat jij de top van de berg gaat behalen en er niet halverwege weer afdondert. En natuurlijk ben ik er ook voor je als je het even niet meer weet, even vastloopt en weer geconfronteerd wordt met oude gewoonten, maar steeds om je weer op de juiste weg te zetten zodat ik aan het einde als jij zegt ‘ja het is me gelukt, ik ben er!’ samen met jou een happy dance kan doen omdat jij de sleutel tot succes gevonden hebt en weet hoe jij je doel kunt behalen of misschien zelfs al behaald hebt. En misschien haal ik dan zelfs wel de pompons uit de kast;-)

Hoe ziet het 12 weken programma er uit:

 • Om echt een gedragsverandering in te gaan zetten gaan we elke week aan de slag met jouw programmeringen, oude patronen, neurale netwerken etc. Je ontdekt waar jouw winst te behalen valt en jij je onbewuste patronen kunt gaan aanpassen. Je leert zo hoe je beter op je brein kunt vertrouwen en je brein voor je kunt laten werken om zo ook je breinprocessen te kunnen beïnvloeden.
 • Elke week ontvang je een startvideo of -geluidsfragment van me waarin ik kennis met je deel over jouw breinprocessen en de 7 pijlers. Ook help ik je op weg hoe de week ervoor jou uit gaat zien en waarmee jij die week aan de slag gaat.
 • Hiervoor ontvang je elke week een opdracht/ advies van me waarmee jij aan werk gaat, elke keer een stapje vooruit, je hebt immers je oude patronen ook niet in 1 dag gebouwd;-).
 • Rond week 4 en rond week 8 in het programma geef ik Masterclasses over belangrijke thema’s binnen Brain Balance zoals Stress & Ontspanning en Intermittent Living.
 • Om de twee weken zijn er Q&A’s gepland tijdens het traject zodat jij je vragen aan me kunt stellen en ervaringen met de groep kan delen of juist van te leren.
 • Je ontvangt alle opdrachten en adviezen natuurlijk ook per mail!
 • Alle onderdelen zoals boven genoemd vinden online plaats, maar soms is er ook de mogelijkheid 1 van de MasterClasses live bij te wonen! De data hiervan staan vermeld in de shop en als deelnemer van het Brein in Balans programma kan je hier ALTIJD aan deelnemen tijdens de duur van jouw Brein in Balans periode.
 • Ter afsluiting plannen we een live online sessie waarin jij kunt delen waar je staat en wat je eruit hebt gehaald en is er nog de mogelijkheid laatste vragen te stellen.
 • Gedurende de 12 weken ben je lid van de besloten facebook groep samen met de andere deelnemers. Hierin deel ik elke week Brainfood- en/of Smoothie recepten met je en vertel ik je elke week iets over supplementen.

Wat is de investering?

Ik weet wat dit programma je kan brengen door de resultaten van andere deelnemers en mijn eigen resultaten tijdens mijn opleiding tot Brain Balance Coach. Daarom ben ik er ook zo enthousiast over en kan ik niet wachten om mijn kennis van Brain Balance en wat het voor jou kan betekenen met je te delen (lees mijn verhaal hier).

De investering om mee te doen aan dit traject is € 295,00 (betalen in termijnen is mogelijk). En als jij weet dat je jouw doel kunt halen, jouw brein in balans kunt brengen en hierdoor meer geluk en gezondheid kunt ervaren, dan is het je dit toch meer dan waard?

Wanneer moet je ECHT meedoen:

 • Als je jezelf voldoende kent en weet dat je het vaker hebt geprobeerd maar het nog niet is gelukt;
 • Als je weet dat je er zelf echt wel iets voor moet doen maar van een beetje ‘zweet op je rug’ niet wakker ligt;
 • Als je juist een beetje weerstand voelt omdat je bang bent dat het confronterend kan zijn (daar waar weerstand zit zit je brein met je te dollen, en juist dan is er ruimte voor groei!);
 • Als je echt de knop om wilt zetten en de sleutel tot jouw succes wilt vinden;
 • Als je wel heel enthousiast bent en aan de slag wilt gaan maar dit alleen doen voor jou wel een ding is;
 • Als je het jezelf gunt te worden wie je echt wilt zijn.

Deze 12 weken kunnen voor jou echt het verschil gaan maken, ik lever de kennis en vertel je de mogelijkheden en het enige wat jij hoeft te doen is in actie komen!

Twijfel je nog, heb je vragen over dit programma of ben je zo enthousiast geraakt dat je NOG liever een 1 op 1 met me wilt boeken?

Neem dan gerust contact met me op!