Masterclasses

Om jou op weg te helpen naar een brein in balans deel ik graag mijn kennis met je in diverse Masterclasses. In deze Masterclasses komen 1 of meerdere pijlers vanuit Brain Balance aan bod en ga ik in op diverse aspecten die belangrijk zijn binnen deze pijler (s). Een mooie laagdrempelige manier om kennis te maken met Brain Balance. Ik geef deze Masterclasses zowel on- als offline, dus waar je je ook bevindt, er is altijd een mogelijkheid mee te doen!

Masterclass Brainfood

Ben jij benieuwd welke voedingsstoffen goed zijn voor je brein en waarom het zo belangrijk is je brein goed te voeden? Neem dan deel aan de Masterclass Brainfood!

Door brainfood toe te passen in je dagelijks voedingspatroon beïnvloed je direct de manier waarop je je voelt, denkt en gedraagt.

Je brein heeft gezonde voeding nodig om optimaal voor jou te kunnen functioneren.

Hierdoor blijf jij beter in balans en ben je weerbaarder tegen stress! Wil jij weten hoe je Brainfood toe kunt gaan passen in je dagelijks leven en wat je daarvoor moet doen? Ik deel graag mijn kennis met je tijdens deze Masterclass.

Masterclass Stress & Ontspanning

Gelukkig hebben we een heel mooi stress systeem die voor ons werkt als het nodig is! Stress is dus niet per definitie verkeerd, je hebt stress nodig om te kunnen overleven.

Alleen is het te vaak zo dat wij in de moderne wereld van nu dit stress systeem verkeerd en te vaak gebruiken waardoor we vaak te veel stress ervaren en dit zorgt ervoor dat je je lichamelijk en mentaal slecht kan voelen. Op de juiste manier omgaan met stress, weten hoe je je stress systeem steeds in balans brengt en hoe jij je kunt ontspannen is daarbij erg belangrijk. In deze Masterclass leer ik je meer over de werking van je stress systeem, hoe je deze onder controle kunt krijgen, welke invloed ontspanning hierop heeft en hoe je de juiste balans gaat vinden tussen stress & ontspanning.