Quick Start

You may not be there yet, but you can come closer than yesterday!

Heb jij nog (net) niet de sleutel gevonden naar het daadwerkelijk in balans brengen van je brein? Laat mij je dan aan de hand nemen tijdens een Quick start!

Ik geloof niet in quick wins. Ik weet dat het in balans brengen van je brein tijd nodig heeft. Maar als jij iemand bent die graag kennis wil maken met Brain Balance of al best ver op weg is en nog een klein duwtje in de rug nodig heeft, dan is deze quick start wellicht iets voor jou! Of zullen we het dan gewoon een Quick forward noemen;-). Je bent geschikt voor deze Quick start als je meer grip wilt hebben op waarom je doet wat je doet, Brain Balance (nog meer) wilt integreren in jouw leven en je aan de slag wilt gaan met je patronen en programmeringen.

Hoe ziet een Quick start traject eruit?

 • Je ontvangt per mail een Brain Balance Checker waarin ik je o.b.v. de 7 pijlers diverse vragen stel om te kijken waar jouw winst te behalen valt.
 • We plannen een coachgesprek van 60 minuten bij mij op locatie of online, wat jou het beste past. Ik heb dan de checker al doorgenomen en we gaan samen kijken naar hoe en wat jij kan gaan doen om de 7 pijlers in jouw dagelijkse leven te optimaliseren.
 • We plannen na +- 3 weken een evaluatiegesprek van 60 minuten om te kijken waar je dan staat en waar we eventueel nog bij kunnen sturen.
 • Je ontvangt een verslag van alles wat we hebben besproken per mail.
 • Tijdens het evaluatiegesprek bespreken we of er nog een vervolgtraject nodig is of dat jij zelf verder aan de slag kunt.
 • Je krijg tips /opdrachten mee om aan de slag te gaan met de pijlers zodat het een onderdeel van je leven gaat worden en je stapje voor stapje de Brain Balance lifestyle eigen kunt maken, dit helpt je vast te houden aan wat je bereikt hebt én je kan je verder blijven ontwikkelen.

De Quick Start bedraagt € 199,00.


De coachruimte van Marijke is rustig en met neutrale kleuren ingericht zonder prikkels. Marijke legde alles duidelijk uit, hierdoor kreeg ik herkenning en kon ik direct met de tips aan de slag. Marijke communiceert makkelijk en begrijpelijk en luistert goed. Na mijn laatste coachgesprek was ik erg enthousiast en door de hoeveelheid kennis die Marijke me gaf had ik wel even tijd nodig de informatie te laten dalen. Fijn dat Marijke mij na die tijd nog een mail stuurde met meer informatie en aandachtspunten. “.

Ria


De 7 pijlers van Brain Balance

 • Breinkennis > Je hersenen bestaan uit verschillende gebieden, en al deze gebieden werken continu samen om diverse systemen aan te sturen in jouw lichaam. In deze hersengebieden zitten ook jouw bewuste en onbewuste systemen, de juiste balans daartussen creëren is ontzettend belangrijk, anders raak je in disbalans. Ik leer je de belangrijkste functies en werking van je brein zodat jouw brein geen loopje met je neemt maar jij de regie in handen krijgt.
 • Stress > Gelukkig hebben we een heel mooi stress systeem die voor ons werkt als het nodig is! Stress is dus niet per definitie verkeerd, je hebt stress nodig om te kunnen overleven. Alleen is het te vaak zo dat wij in de moderne wereld van nu dit stress systeem verkeerd en te vaak gebruiken waardoor we vaak te veel stress ervaren en dit zorgt ervoor dat je je lichamelijk en mentaal slecht kan voelen. Op de juiste manier omgaan met stress en weten hoe je je stress systeem steeds in balans brengt, daarmee ga ik je helpen.
 • Ontspanning > Je brein werkt de hele dag voor je! And sometimes it just need a break! Maar we vergeten soms hoe, we blijven onze hersenen maar aanzetten en overvragen ons brein, waardoor je mentale disbalans kunt ervaren. Ik leer je niet alleen hoe je het beste kunt ontspannen maar ook waarom dit zo goed is waardoor je ook echt meer ontspanning toe wilt voegen in je dagelijkse leven.
 • Beweging > Ik kan heel veel vertellen over waarom bewegen zo goed voor je is! In de basis weten we het wel, maar bewegen heeft zoveel voordelen voor je brein! Ik vertel je waarom het zo goed is en wat je zou kunnen doen, je hoeft echt niet elke dag naar de sportschool of marathons te lopen, beloofd!
 • Brainfood en supplementen > We krijgen tegenwoordig niet meer voldoende voedingsstoffen binnen via onze dagelijkse voeding, maar hebben wel de juiste voedingsstoffen nodig om ons brein (en daarmee ons hele systeem) goed te kunnen laten functioneren. Ik leer je waarom dit zo belangrijk is, welk effect het heeft en wat je het beste kunt doen, toegepast op jouw situatie, want elk mens is anders.
 • Omgeving > Je hebt het vast wel eens gehoord, jij bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meest mee om gaat. Jouw omgeving beïnvloed jouw brein de hele dag, niet alleen de mensen om je heen, maar ook je sociale netwerk, je werk, waar je woont etc. Jezelf in een positieve omgeving bevinden en daarin de juiste keuzes maken is dan ook ontzettend belangrijk voor je, ik help je met de juiste keuzes te maken.
 • Slaap > Voldoende goede slaap heb je nodig om de prikkels van de dag te kunnen verwerken en je immuunsysteem voor je aan het werk te laten gaan zodat ze een ‘schoonmaakbeurtje’ in je brein kunnen houden. Ik ga met je kijken naar jouw slaapritme en onderzoeken hoe jij het beste slaapritme kunt vinden, die overigens in de ochtend al begint!

“Balance is not something you find, it is something you create”

Jana Kingsford

Contact

Parallelweg 36, Emmen
T: 06 – 44193900 E: info@brainbalancebymarijke.nl