Workshop Brein in Balans; Start living your Daydream

“Als ik later groot ben dan word ik astronaut, rockster of kunstenaar.”

Als we jong zijn dromen we groots. “Als ik later groot ben dan word ik astronaut, rockster of kunstenaar”. En dan ineens zijn we volwassen en kiezen we toch voor plan B. Wat je het liefst wilde blijkt te gewaagd. Je maakt keuzes op basis van de verwachtingen van de maatschappij en de mensen om je heen. En door het hectische leven en de waan van de dag verlies je langzaam de connectie met jezelf en vervagen je dromen.

GAS TERUGNEMEN

Doordat we constant afgestemd zijn op de externe wereld checken we niet meer in bij onszelf. We voelen niet meer waar we echt blij van worden, waar ons hart van gaat kloppen. Maar wat als je nu eens gas terugneemt? Wat als je de tijd neemt voor je interne proces en inzicht krijgt in welke belemmerende overtuigingen je dag in en dag uit aansturen? Wat als je de connectie gaat herstellen en weer gaat voelen welke verlangens en dromen je hebt? Hoe zou jouw leven er dan uit kunnen gaan zien?

Tijdens de Workshop

  • Krijg je meer inzicht in de werking van je brein en hoe aangeleerde overtuigingen je belemmeren in de keuzes die je maakt.
  • Leer je hoe je structureel meer rust en ontspanning voor jezelf kunt inzetten.
  • Ga je creatief aan de slag met je dromen.
  • Gaan we je uitdagen om buiten je comfortzone te stappen en leer je waarom dit bijdraagt aan jouw droomleven.

Zet nu je eerste stap

Wil jij weer in verbinding komen met jezelf, met jouw verlangens en dromen? Zet dan nu de eerste stap! Ga deze ochtend samen aan de slag met Brain Balance Coaches Sabine, Marijke, Rosanne en Chantal en wie weet is jouw droomleven dichterbij dan je denkt!

Praktische informatie

Datum:
Zondag 10 september 2023

Tijd:
13.00 – 16.30 uur

Locatie:
De workshop vindt plaats bij de Namaste studio in Voorhout. Goed bereikbaar (ook met openbaar vervoer) en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Prijs:
Dagprijs €45,- (incl. koffie, thee en wat lekkers, natuurlijk Brainfood waardig :-))

Je hoeft geen lid te zijn van Namasté om deel te kunnen nemen, iedereen is welkom! Je kan je via deze pagina aanmelden (je gaat naar de website van Namasté).

Wil jij regelmatig tips ontvangen over een brein in balans? Meld je dan aan voor de Brain Facts en ontvang regelmatig mijn kennis en tips in je inbox!