De Cerebellum Centrale

Van woensdag 8 t/m zaterdag 11 november 2023 organiseer ik de Cerebellum Centrale. Een supertoffe pop-up ervaring en inspirerende lezing waar jij op een bewuste manier met je onbewuste in aanraking komt. Waarom organiseer ik dit? Omdat ik graag wil dat jouw brein jouw vriend is en niet je vijand. Want je brein kan heel veel voor je betekenen maar je ook behoorlijk in de weg zitten. Wil jij meer weten over je brein kom dan zeker!

Wil je nog naar de Cerebellum centrale toe? je bent meer dan welkom! Via deze link vind je alle informatie!

Ben je bij de Cerebellum Centrale geweest en heb ik je weten te inspireren, kijk dan eens op deze pagina, of neem gerust contact met me op om te kijken wat ik verder voor je kan betekenen!

Wil jij regelmatig tips ontvangen over een brein in balans? Meld je dan aan voor de Brain Facts en ontvang regelmatig mijn kennis en tips in je inbox!